N O T I C I E S

Fra Roberto Genuin, nou ministre general dels FFMM. Caputxins. 2-set-2018

Capítol a Arenys de Mar.

El diumenge 28 de maig, 2017, tingué lloc el capítol electiu del Nou Consell de l'OFS local.

Donem gràcies, i agraïm als germans que durant tres anys han estat al servei de la nostra fraternitat, i donem la benvinguda als nous components del consell, que siguin capaços de contagiar a tothom l'a-legria de l'Evangeli i treballar amb renovada generositat al servei de la comunitat.

Montserrat Pruna, ofs.

Consell Local de l'OFS

EL DIA 28 DE MAIG DE 2017, FOU ELEGIT EL NOU CONSELL LOCAL DE L'ORDRE FRANCISCÀ SEGLAR, PRESIDINT EL CAPÍTOL ELECTIU LA GMNA. MARIA CAMBRAY, MINISTRE DE L'OFS DE CATALUNYA.
EL NOU CONSELL ELEGIT ÉS EL SEGÜENT:

 

Neus Roig, Gna. Ministre.
Eudald Sudrià, Vice-ministre.
Montserrat Pruna, Secretaria.
Montserrat Linares, Tresorera.
Neus Roig -Maria Carme Montal, Mestres de Formació.

Lidia Aymerich, vocal

José Montes, vocal

Fra Jacint Duran OFM., Assistent Espiritual.

 

 

NOU CONSELL DE L'OFS DE CATALUNYA

            NOU CONSELL DE L'OFS DE CATALUNYA

Resultat de les Eleccions del Consell de l'OFS de CATALUNYA celebrades el 10 de MARÇ del 2018.

Capítol presidit pel germà ministre de l'OFS d'Espanya

i l'Assistent espiritual.

 

Carles Llompart, Ministre.
Josep Serra, Vice-ministre.

Maria Cambray, Formació.
Josep Saña, Secretari.
Montserrat Linares, Tresorera.

Vocal confecció Butlletí, Carles Fontanals

Vocal administrador Web, Benet Coll

Vocal assumptes externs, Lluís Viñas 

                  Assistent espiritual, Fra Josep Maria Segarra ofm caputxí.

Presentació del llibre "El càntic de les criatures de Sant Francesc" de Fra Jacint Duran, amb il·lustracions de Miquel Oliveres.

Acaba de sortir aquest llibre de Fra Jacint Duran sobre el Càntic de les Criatures de Santa Francesc, il·lustrat amb aquarel·les  de Miquel Oliveras. Va néixer com a introducció a un  escrit sobre l’ermita de Sant Martí de Montnegre, i s’ha convertit en un comentari al Càntic de les Criatures. Precedit per un capítol sobre sant Francesc i la vida en els eremitoris, i un altre sobre el seu “desencantament” de la Natura i transfiguració de la mirada a través del dolor, s’endinsa en el comentari al Càntic. Redactat en un moment d’abandó, de fracàs i de múltiples malalties, el Càntic és  l’expressió de llum i de lloança d’un home que ha tastat la resurrecció i veu transfigurada tota la realitat, fins la malaltia i la mort. Aquest llibret,  breu i profund, és un recorregut essencial per l’experiència cristiana de Francesc d’Assís expressada en el seus escrits. Cal llegir-lo, hom queda assaonat i curull de sentit i esperança.

MEDJUGORJE

Missatge de 2 de juliol del 2019

Estimats fills, per voluntat del Pare misericordiós, us he donat i encara continuaré donant-vos signes evidents de la meva presència maternal. Fills meus, és el desig maternal per la guarició de les ànimes. És el desig que cada fill meu tingui una fe autèntica, que visqui experiències prodigioses bevent de la font de les paraules del meu Fill, paraules de vida.

Fills meus, el meu Fill, pel seu amor i el seu sacrifici ha portat al món la llum de la fe i us ha mostrat el camí de la fe. Perquè, fills meus, la fe transcendeix el dolor i el sofriment. La fe veritable fa que la pregària sigui més sensible i fa obres de misericòrdia: una conversa, una ofrena. Els meus fills que tenen fe, una fe autèntica, són feliços malgrat tot, perquè viuen el començament de la felicitat celestial a la terra. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, us convido a donar exemple de fe veritable, a portar llum on hi ha foscor, a viure el meu Fill.

Fills meus, com a mare us dic: no podeu caminar pel camí de la fe i seguir el meu Fill sense els vostres pastors. Pregueu perquè tinguin la força i l’amor de guiar-vos. Que les vostres pregàries estiguin sempre amb ells. Us en dono gràcies.”

 

 

Missatge de 25 de juny de 2019

 

Estimats fills, dono gràcies a Déu per cada un de vosaltres. De manera especial, fillets, gràcies per haver respost a la meva crida. Us estic preparant per als temps nous, perquè sigueu ferms en la fe i perseverants en la pregària, perquè l’Esperit Sant pugui actuar a través vostre i renovi la faç de la terra. Prego amb vosaltres per la pau, que és el do més preciós, tot i que Satanàs vol la guerra i l’odi. Vosaltres, fillets, sigueu les meves mans esteses i camineu orgullosos amb Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Missatge de 2 de juny de 2019

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no_existeixi
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

Missatge de 25 de maig de 2019

Estimats fills: Per la seva misericòrdia, Déu m’ha permès ser amb vosaltres, instruir-vos i guiar-vos cap al camí de la conversió. Fillets, tots vosaltres esteu convidats a pregar amb tot el cor perquè es realitzi el pla de salvació en vosaltres i a través vostre. Sigueu conscients, fillets, que la vida és breu i que us espera la vida eterna segons els vostres mèrits. Per això pregueu, pregueu, pregueu perquè pugueu ser instruments dignes a les mans de Déu. Gràcies per haver respost a la meva crida”.


Missatge de 2 de maig de 2019

Estimats fills, amb amor maternal us convido a respondre al gran amor del meu Fill amb un cor pur i obert, amb plena confiança. Jo conec la grandesa del seu amor. El vaig portar dins meu -Hòstia al meu cor-, llum i amor del món.

Fills meus, que jo em dirigeixi a vosaltres també és un signe de l’amor i de la tendresa del Pare Celestial, un gran somriure ple de l’amor del meu Fill i una invitació a la vida eterna.

La sang del meu Fill va ser vessada per amor a vosaltres. Aquesta sang preciosa és per a la vostra salvació, per a la vida eterna. El Pare Celestial ha creat l’home per a la felicitat eterna. No és possible que moriu vosaltres que coneixeu l’amor del meu Fill, vosaltres que el seguiu. La vida ha vençut: el meu Fill és viu! Per això, fills meus, apòstols del meu amor, que la pregària, en la seva forma més elevada, us mostri el camí i la manera de difondre l’amor del meu Fill. Fills meus, quan procureu viure les paraules del meu Fill, també esteu pregant. Quan estimeu les persones amb les que us trobeu, esteu difonent l’amor del meu Fill. L’amor és el que obre les portes del Paradís.

 

Fills meus, he pregat per l’Església des dels seus inicis. Per això també us convido a vosaltres, apòstols del meu amor, a pregar per l’Església i pels seus servidors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Us en dono gràcies!

 

 

 

Missatge de 25 d’agost de 2018

Estimats fills, aquest és un temps de gràcia. Fills meus, pregueu més i parleu menys, i deixeu que Déu us guiï pel camí de la conversió. Jo sóc amb vosaltres i us estimo amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

Missatge del 2 d’agost 2018

Estimats fills, amb el meu amor matern us convido a obrir els vostres cors a la pau, a obrir els vostres cors al meu Fill, perquè en els vostres cors canti l’amor cap al meu Fill, ja que és només d’aquest amor que arriba la pau a l’ànima.

Fills meus, sé que teniu bondat, sé que teniu amor, un amor misericordiós. Però molts fills meus tenen encara el cor tancat; es pensen que poden actuar sense dirigir els seus pensaments cap al Pare Celestial que il·lumina, i cap el meu Fill, que sempre està novament amb vosaltres en l’Eucaristia i desitja escoltar-vos.

 

Fills meus, per què no li parleu? La vida de cada un de vosaltres és important i preciosa, perquè és un do del Pare Celestial per a l’eternitat; per això, no oblideu mai de donar-li gràcies: parleu-li! Sé, fills meus, que el que vindrà després encara us és desconegut, però quan arribi aquest “després”, obtindreu totes les respostes. El meu amor matern vol que hi estigueu preparats. Fills meus, poseu amb la vostra vida sentiments bons en el cor de les persones que trobeu: sentiments de pau, de bondat, d’amor i de perdó. A través de la pregària, escolteu què us diu el meu Fill i actueu en conseqüència. Us convido novament a pregar pels vostres pastors, per aquells que el meu Fill ha cridat. Recordeu que necessiten pregàries i amor. Moltes gràcies”.

“Estimats fills, us convido a acollir les meves paraules amb senzillesa de cor, paraules que us dono com a mare per tal que pugueu emprendre el camí de la llum plena, de la puresa, de l’amor únic del meu Fill, home i Déu. Una joia, una llum que no es pot descriure amb paraules humanes, penetrarà la vostra ànima i la pau i l’amor del meu Fill us envairan. Això és el que  desitjo per a tots els meus fills. Per això vosaltres, apòstols del meu amor, vosaltres que sabeu estimar i perdonar, vosaltres que no jutgeu, vosaltres que jo encoratjo, sigueu un exemple per a tots aquells que no van pel camí de la llum i de l’amor, o que se n’han desviat. Mostreu-los la veritat amb la vostra vida. Mostreu-los l’amor, perquè l’amor supera totes les dificultats, i tots els meus fills tenen set d’amor. La vostra unió en l’amor és un regal per al meu Fill i per a mi. Però, fills meus, recordeu que estimar vol dir desitjar el bé al proïsme i la conversió de la seva ànima. Mentre us miro reunits al meu voltant, el meu Cor està trist perquè veig molt poc amor fratern, molt poc amor misericordiós. Fills meus, l’Eucaristia és el meu Fill viu enmig vostre. Les seves paraules us ajudaran a comprendre, perquè la seva Paraula és vida, la seva Paraula fa que l’ànima respiri, la seva Paraula fa conèixer l’amor. Estimats fills, novament us demano com a mare que desitja el bé dels seus fills, que estimeu els vostres pastors i que pregueu per ells. Moltes gràcies!” 

“Estimats fills, en aquest temps sense pau us convido a tenir més confiança en Déu, que és el vostre Pare que està en el Cel i que m’ha enviat per conduir-vos a Ell. Obriu els vostres cors als dons que Ell desitja donar-vos i, en el silenci del cor, adoreu el meu Fill Jesús, que ha donat la seva vida perquè pugueu viure en l’eternitat, on desitja conduir-vos. Que la vostra esperança sigui la joia de la trobada amb l’Altíssim en la vida quotidiana. Per això us convido a no deixar la pregària, perquè la pregària fa miracles. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

“Estimats fills, tot el que ha fet el meu Fill, que és la Llum de l’amor, i que segueix fent, ho ha fet per amor. També vosaltres, fills meus, quan viviu en l’amor i estimeu els vostres germans i germanes, esteu fent la voluntat del meu Fill. Apòstols del meu amor, feu-vos petits. Obriu els vostres cors purs al meu Fill perquè Ell pugui actuar a través vostre. Amb l’ajuda de la fe, ompliu-vos d’amor. Però no oblideu, fills meus, que el cor de la fe és l’Eucaristia: és el meu fill que us nodreix amb el seu Cos i us enforteix amb la seva Sang. Aquest és el miracle de l’amor: el meu fill, que sempre ve de nou, viu, per vivificar les ànimes. Fills meus, vivint en l’amor feu la voluntat del meu Fill i ell viu en vosaltres. Fills meus, el meu desig maternal és que L’estimeu cada dia vegada més, perquè Ell us crida amb el seu amor i us dóna l’amor perquè el propagueu al voltant vostre. A través del seu amor, com a mare, jo estic amb vosaltres per donar-vos paraules d’amor i d’esperança, per donar-vos paraules eternes victorioses sobre el temps i sobre la mort, per convidar-vos a ser apòstols del meu amor. Moltes gràcies”.

 

Missatge de 25 d’abril de 2018

 

“Estimats fills, avui us convido a viure la vostra nova vida amb Jesús. Que el Ressuscitat us doni la força per ser sempre forts en les proves de la vida, i fidels i perseverants en la pregària, perquè Jesús us ha salvat amb les seves ferides, i amb la seva Resurrecció, us ha donat una vida nova. Pregueu, fillets, i no perdeu l’esperança. Que la pau i la joia siguin en els vostres cors. Testimonieu l’alegria de ser meus. Estic amb vosaltres i us estimo a tots amb el meu amor maternal. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

N O T I C I E S

Missatges de Maria, Reina de la Pau.

 

 

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

E C U M E N I S M E.

Esteu molt dividits a la terra, i només hi ha un Déu, i un únic Mitjancer, Jesucrist.
Els musulmans i els ortodoxos, de la mateixa manera que els catòlics, són iguals davant de Déu, davant el Fill de Déu, i la seva Santíssima Mare Maria, tots son els seus fills i per tant som germans.
Certament, totes les religions no són pas iguals, però tota la humanitat som iguals davant Déu.

Per això, no n'hi ha prou de dir pertànyer a l'Església Catòlica per a salvar-se, cal respectar els manaments i escoltar la consciència.
Quantes persones han seguit d'altres creences o sectes i han abandonat la unitat de Fe en Jesucrist. Es fabriquen llurs propis déus; adoren ídols. Molts falsos profetes, molts moviments pseudo-espirituals, que es multipliquen. La veritable meditació és un encontre amb Jesús: quan descobriu la joia, la pau interior. Sense Jesucrist ningú no pot fer res. Només hi ha un Déu i un únic Mitjancer, Jesucrist.
La salvació s'ofereix a tothom sense excepció. Només es condemnen els qui refusen Déu deliberadament.
Els qui no són catòlics no deixen de ser criatures fetes a imatge de Déu i destinats a arribar un dia a la casa del Pare.
A qui s´ha donat poc, serà demanat poc. A qui s'ha donat molt (als catòlics), els serà demanat molt. Només Déu, en la seva justícia infinita, determina el grau de responsabilitat i pronuncia el judici.

Santa Maria a Medjugorje

====================================

http://marededeudemedjugorje.org/
http://www.medjugorje.es

Viure el nostre compromís

cristià a l'estil de

Sant Francesc d'Assís.

 

En fraternitat amb

senzillesa i alegria.

 

En comunió amb l'Església

i la família franciscana en

el món.

 

En la Pau i l'Alegria que

ens caracteritza.

 

En respecte i harmonia amb

la creació.

Webs  : OFS-CATALUNYA

CONFERÈNCIES